tisdag 31 maj 2011

Uppdatering del 2

Idag har jag varit hos Jimmie i Lund hela dagen. Västen sattes på plats vid halv ett och strax innan dess rakade jag av allt hans hår eftersom han inte kommer klippa sig på tre månader. Sedan fick han duscha, också sista riktiga duschen på den här tiden.
Västen och huvudställningen skruvades fast med lokalbedövning och lite lugnande. Skönt för honom att slippa opereras och sövas. Västen ska preliminärt tas av den 31 augusti, vilket betyder att det är en vecka innan vi åker till Mallis. Hoppas verkligen vi kan åka med tanke på att det kanske inte kommer bli en så rolig sommar för Jimmie.
MEN vad är tre månader av ett helt liv när man faktiskt lever. Jimmie är en så himla stark persom så han kommer klara detta utan problem och om vi har tur får vi hem vår älskling redan till helgen.

6 kommentarer:

  1. Ja, han är verkligen stark!! Nu får han komma hem så vi alla kan pyssla om honom!! Kram // Malin

    SvaraRadera
  2. Vi har tänkt mycket på er.
    Skönt att slippa operation. Nu håller vi tummar och tår för att ni kommer iväg till Mallis, det är ni verkligen värda efter det här! Jimmie är både stark och envis, så det här kommer han klara galant, och precis som du säger: tre månader är ingenting jämfört med ett helt liv.
    Kramar/Johanna, Björn & Alice.
    Hälsa Jimmie så gott ifrån oss, hoppas vi snart ses i Bårslöv!

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att det gick bra att sätta på västen. Förhoppningvis vänjer han sig ganska fort vid den, eller hittar iaf ett sätt att stå ut den här tiden. Med rätt inställning klarar man allt! Ni är starka båda två och har många runt omkring er som mer än gärna stöttar och ställer upp.

    Vi tänker på er!

    Många kramar från Sara & Niklas

    SvaraRadera
  4. Åh, det svider lite i hjärtat när man tänker på er. Power to you! Det är alltid lika otroligt att inse hur mycket vi kan utstå utan att helt klappa ihop. Duktisar. Hejja Jimmie. Jag vet att han kan!! Om någon helg kommer vi ner och då får ni ett litet besök. Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Vilken änglavakt!! Skönt att han slipper operation!! Massor av styrkekramar till er! Håller tummarna att er resa blir av! ;)

    SvaraRadera
  6. Tänker på er. Kram Rebecka

    SvaraRadera