fredag 19 augusti 2011

Nu börjas det

Det är alltså inte bara Elsa som smittats av dagisbaciller utan även jag. Elsas förkylning är som bortblåst men själv har man legat pall hela dagen. Som alla säger så är väl detta bara början.
Idag ville inte Elsa vara på dagis, första timmen hade gått bra men sen hade hon varit ledsen från och till hela dagen. Och äta, varför ska man göra det? Och inte sova för den delen heller.

Men när vi kom hem sken Elsa upp som en solstråle och busade runder. Ja det blir nog inte riktigt så lätt som jag hade tänkt mig med dagis.

Elsa tyckte det var en bra idé att klättra upp i docksängen i morse

4 kommentarer:

  1. Det blir bättre :) Antingen blir dom ledsen direkt eller kommer de på sig själv efter ett tag. Det är bara tillfället & kommer gå över när hon kommer in i det :)

    SvaraRadera
  2. Usch vad trist att vara sjukling! Förhoppningsvis blir ni immuna så småningom :)

    Ha en fin lördag! Råå fyller 90 så vi ska titta på lite vänskapsmatcher. Niklas ska skaka rumpa till Görans mix ikväll och jag & Ben ska hänga med mormor :)

    Kram till er!

    SvaraRadera
  3. De är oftast de bitarna som tar lite längre tid. Men snart förstår hon att det är lika bra att äta, för att slippa vara hungrig. Vi har ju våra rutiner hemma & på förskolan är det nya rutiner att komma in i ;)

    SvaraRadera
  4. Vilgot går på lasarettet ;)

    SvaraRadera